Aanraking Therapie

Je kunt in mijn praktijk terecht voor een zachte massage behandeling – Welkom Heelheid

Deze behandeling werkt diep ontspannend op lichaam en geest. Aanraking in verbinding is een techniek dat stimuleert het uitscheiden van het oxytocine hormoon. Dit hormoon (ook liefdes hormoon genoemd) komt vrij tijdens knuffelen en vrijen, het maakt je rustig en geeft een fijn gevoel van geborgenheid.

De behandeling zal je uitnodigen om meer in contact te komen met de natuurlijke staat van jezelf, met de kleine baby in jou. De zachte aanraking van gewrichten stimuleert doorstroming van de energie en bevordert de sensatie van heelheid in het gehele lijf. Het biedt heling voor de fragmentatie in onze lichamen die we soms ervaren.

Deze behandeling werkt reinigend en voedend. De sensatie van zachte aanraking en streling kan soms verdriet oproepen van het gemis. Door deze emotie toe te staan en ruimte te geven gebeurt het werkelijke ontvangen van dat wat je gemist hebt als kind (baby). Door het werkelijk te ontvangen voed je jezelf met de lijfelijke ervaring die je als een nieuwe imprint mee kan nemen naar je dagelijkse leven.

De behandeling word je aangeboden vanuit de holistische benadering, dat betekent dat alles wat er is als geheel wordt gezien en verwelkomd. Daarbij komt dat je bekken en geslacht, de plek waar je direct contact met je seksuele energie maakt, ook een warm welkom krijgen als een gelijkwaardig onderdeel van Jou. Op een veilige en gepaste manier zal ik je uitnodigen om de warmte en geborgenheid in te ademen via een warm kompres en je seksuele energiestroom verder te verbinden met jouw gehele lichaam.

De werkwijze tijdens deze behandeling is gebaseerd op het model van Wheel of Consent*: ik nodig je voortdurend uit om bewust te worden van wat je ontvangt, gebruik maken van jouw instemming (JA dit vind ik fijn, NEE dat wil ik anders), en ook bewust worden van jouw eigen aandeel in het ondergaan van de behandeling (dat is namelijk jouw bewuste aandacht bij de aanraking en bewuste ademhaling). Het toepassen van dit model biedt de veilige basis voor de sensationele ervaring in versmelting en overgave, die uiteindelijk een persoonlijke ervaring oplevert die op een unieke wijze gezien en geïntegreerd zal worden door jouzelf.

Deze behandeling werkt zowel rustgevend als vitaliserend en brengt je meer in verbinding met je lijf en geest wat als resultaat jouw heelheid doet ervaren.

*Voor meer informatie over het model Wheel of Consent, kijk op mijn website pagina.

Zo ziet de behandeling eruit:

  1. We nemen de tijd voor een gesprek en contact maken met elkaar, in het hier en nu, met het lijf. Ik geef wat uitleg over de techniek, over het belang van ademen in contact met aanraking.

  2. Je ligt op je buik op de behandeltafel.

  3. Ik begin met het aanraken van je rug en ga door met gewrichten aanraken.

  4. Je draait om en ligt op je rug op de behandeltafel.

  5. Er wordt een warm kompres geplaatst tussen je benen en vervolgens aangedrukt tegen jouw geslacht.

  6. Ik nodig je uit om de warme die straalt vanuit het kompres in te ademen en te verspreiden door je lichaam.

  7. Ik begin met het aanraken van jouw voorkant, je romp, jouw gewrichten.

  8. Ik nodig je uit om de energie tussen jouw bekken-hart-hoofd te laten doorstromen.

  9. De aanraking eindigt bij het hoofd terwijl je bedekt bent met zachte dekentjes.

  10. Je blijft navoelen het effect van de aanraking tot dat er een impuls komt om af te ronden.

Meerdere behandelingen versterken het effect en leiden tot beter resultaat.

 

De prijs voor 1 behandeling is 80 euro

(20 min gesprek, 90 min massage,10 min navoelen)

 

Mocht je na de eerste behandeling besluiten om te kiezen voor een hele pakket, dan wordt de eerste behandeling opgenomen in het pakket prijs.

 

Voor een pakket van 6 behandelingen betaal je 390 euro

(65 euro per behandeling)

 

Voor een pakket van 10 behandelingen betaal je 595 euro

(59,50 euro per behandeling)

+31650600234

©2019 by Vilija.nl. Proudly created with Wix.com