Search

Ik Verlang Naar de Oerman

Iedere keer als ik mijn waarheid heb gedeeld, komt een golf energie in mij vrij. Een intense ervaring! Eerst komt de woede, ik voel hoe het bloed in de aders van mijn armen en benen sneller gaat stromen. Dan komt compassie en verzachting, daarmee omarm ik de vurige krachtige spirit in mij. Dan ontstaat er een versmelting waaruit mijn cellen vol stromen met pure vreugde en extase. Mijn ademhaling verandert vanzelf in verbonden ademhaling. Mijn hele lijf, vooral de bekkenbodem, wordt orgastisch. Ik zit in meditatieve houding, adem en geniet van intense sensaties…


Terwijl ik dit ervaar komt de uitspraak van de leraar in me op: seksualiteit draagt liefde, liefde draagt seksualiteit.


Ja, dat gebeurt. In het hier en nu.

In mij.

Dankbaar en ontroerd, ben ik.


Er komen ook wat herinneringen voorbij uit mijn verleden.


Als kind, een klein meisje wilde ik heel graag aandacht van mijn vader. Hij was de belangrijkste voor me. Ik wilde zo graag door hem ontvangen worden in pure vreugde en liefde die ik in mijn hart voor hem voelde. Ik hunkerde naar zijn aandacht en erkenning maar hij zag me niet, kon me niet zien… Pijnlijk. Met mijn zielsogen zag ik zijn lijden. Ik zag dat hij niet ontvangen werd en niet geliefd was door mijn moeder. Ik zag dat hij een gretig, hebberig roofdier was en dat hij niet welkom was bij mijn moeder. Ze verwelkomde hem niet met open bekken en hart. Ze verlangde niet naar hem. Ik zag het en ik wilde het als kind al oplossen. Ik had mezelf graag willen opofferen, mijn moeders plek graag willen innemen en mijn vader ontvangen. Ik was bereid om alles te doen wat nodig is om mijn vader gelukkig te maken. Als kind wist ik niet dat het zo was, maar deze herinneringen zijn opgeslagen gebleven in mijn hart.


Ik was soms aan het dromen en fantaseren: hoe zou het zijn geweest als mijn moeder wel van mijn vader had gehouden?.. Ik kon vaak zo genieten van de illusie dat het mogelijk was om hun twee bij elkaar te houden. Die illusie was mijn zielsvoeding toen ik het nodig had. En het bleef maar altijd een illusie.. De twee mensen die het grootste deel van hun leven elkaar zonder liefde benaderden en elkaar misbruikten en haatten. Ik was een kind van twee mensen de niet bij elkaar hoorden. En toch wilde ik ze zo graag verbinden. Het was onmogelijk. Net zo onmogelijk als het is om de zon dichter bij de aarde te brengen. Maar in mijn dromen kon het wel, en werd dat mijn realiteit. En werd mijn Liefde net zo groot als de hele Universum, waar de Zon en de Aarde met elkaar op de juiste afstand in vrede en harmonie blijven bestaan. En zo is het echt. Ik ben de Verbinding tussen mijn ouders. Ik ben de Liefde.


…liefde draagt seksualiteit.


Mijn verlangen wordt wakker! Mijn diepe verlangen… Ik omarm het. De essentie van mijn vader leeft in mijn bekken.


Ik voel hete vuur en vlammen branden in mijn bekken.. Ik verlang naar het gretige roofdier, de Oerman in mij te kunnen verwelkomen. Ik verlang om tot in mijn hart gepenetreerd te worden door die brandende oerkracht van hem. Ik verlang naar de overgave in zachtheid en kwetsbaarheid aan de pure kracht van de mannelijkheid. Ik verlang naar de sensatie van versmelting die zal ontstaan tussen de zachtheid en hardheid wanneer het elkaar in volle aanraking tegen komt. Ik verlang ernaar om dat dierlijke gegrom dat uit zijn buik komt in mijn oren te kunnen ontvangen en door mijn lijf te laten trillen totdat ik een zacht gekietel ervaar in mijn buik. Ik verlang ernaar om zijn hebberige sterke handen in mijn heupen te voelen wanneer ze mijn bekken naar zijn bekken toetrekken. Ik verlang naar de diepe lange zucht die uit mijn onderbuik blijft stromen.. Ik verlang naar het voelen van de hitte van zijn adem in mijn gezicht en de zweetdruppels van zijn gezicht die in de haren langs mijn nek verdwijnen.. Ik verlang naar het in zijn ogen kunnen kijken en daarin de angst kunnen zien voor het verdwijnen in de diepte van elkaar en het diepe vertrouwen waarin we elkaar weer terugvinden. Ik verlang naar het kunnen zien - eindelijk, na zo lang verlangen, - ik ben thuis gekomen.Ik verlang naar de Oerman die verlangt naar de

Oervrouw .

108 views0 comments

Recent Posts

See All

+31650600234

©2019 by Vilija.nl. Proudly created with Wix.com