wat zeggen anderen?

Ik vind het heel fijn hoe jij in staat bent om zowel de veiligheid te waarborgen en tegelijkertijd mij ook aankijkt en mij vraagt om in contact te blijven, terwijl ik dat dan zo spannend vind. Maar dat gaat goed en het wordt gemakkelijker merk ik.

A. B., cliënte individuele sessies

Vilija, de manier hoe je vragen stelt in je reacties, super intiem, je vinger legt op diepere lagen, maakte dat ik moest zoeken. Soms duurde dat wel een tijdje voor ik een antwoord had. Of de moed openbaar te delen. Ik ben blij dat ik dat gedurfd heb.

M. vd L., deelnemer virtuele groep

Het is telkens zo fijn dat je rustig naar me luistert, dat je me wel feedback geeft, maar dat dat niet bedreigend op me over komt maar vooral zorgzaam en betrokken (doorleefd?).

En ik blijf het mooi vinden om je als oprecht mens te ervaren en niet als degene die het allemaal wel weet.

Ik vond de oefeningen die we hebben gedaan confronterend. Ze ontmantelen mijn overlevingsmechanismes op een dieper niveau. Op niveaus waar ik mij zelfs nog niet van bewust was of onbewust bewust van ben. En dat heb ik ook gemerkt in mijn lichaam.

F. T., cliënt individuele sessies

R.V., cliënte individuele sessies

De dagelijks geplaatste video's waarin Vilija zowel professioneel is (door goede vraagstelling en het geven van ter zake doende info) alsook persoonlijk (door het delen van haar eigen gevoel en ervaringen) maakte dat ik mij betrokken voelde en ook wilde delen.

 Jij hebt dat mooi opgebouwd en een leuke groep in stand gehouden en moeilijke onderwerpen life besproken. Je was oprecht geïnteresseerd naar andere verhalen zonder direct te oordelen of af te breken.

P. V., deelnemer virtuele groep

L.M., deelneemster virtuele groep

Voor aanvang van de tweede sessie vraagt Vilija wat ik met deze sessie wil bereiken. Al pratende en zoekende zeg ik dat ik vooral veel ruimte voel en nieuwsgierig ben naar invulling.

De tweede keer merk ik dat mijn armen en borst- en buikholte minder behoeftig zijn. Mijn rugkant is gevoeliger dan de eerste keer, maar dit keer komen de emoties vooral los door de aanrakingen van mijn benen en voeten.

J.E, cliënt aanraking behandeling