Werkwijze

Individuele Lichaamsgerichte Therapie

  Kennismaking 

Op de pagina's over  Lichaamsgerichte Therapie en Seksualiteit leg ik uit wat deze vorm van therapie precies inhoudt. Wanneer je het gevoel hebt dat deze werkwijze jou verder op weg kan helpen, maak dan een afspraak voor een eerste gesprek.

In dit kennismakingsgesprek kijken we vooral of het klikt. Een klik met de therapeut is namelijk erg belangrijk voor het slagen van de therapie. Klikt het en is het vertrouwen daar? Dan plannen we een aantal vervolgconsulten, waarbij je soms wat huiswerk krijgt.

De frequentie van afspraken hangt af van jouw wensen en de vraag en het probleem waarmee je komt. Is therapie niet meer wenselijk? Dan sluiten we het proces af met een laatste afrondende afspraak. Het is belangrijk om ook aan deze afronding aandacht te geven.

Tijdens lichaamsgerichte sessies werken we met verschillende attributen en voorwerpen (kussens, dekens, stokjes, touwtjes, matras, handdoek, etc.) om jouw inlevingsvermogen te ondersteunen en de oefeningen effectief te kunnen uitvoeren. Draag tijdens de sessie comfortabele kleding waarin je vrij kunt bewegen. Het wordt altijd met kleren aan gewerkt en zonder directe genitale aanraking. 

  Sessieduur

De duur van een intakegesprek is max 45 minuten.

De duur van een lichaamsgerichte sessie bedraagt 90 minuten.

Voor een sessie in de natuur kan een afwijkende duur van 100 of  maximaal 120 minuten afgesproken worden.

De duur van een lichaamsgerichte therapie sessie voor koppels bedraagt 3 uur.

Wanneer je te laat komt, gaat de tijd af van de gereserveerde sessietijd en komt dit voor jouw eigen rekening.

  Afspraken afzeggen

Een afspraak afzeggen kan tot uiterlijk 24 uur (een werkdag) van tevoren. Voor het maken van een nieuwe afspraak dien je zelf contact met mij op te nemen.

Afzeggen kan telefonisch, via de voicemail, via sms, via WhatsApp of per e-mail.

Wanneer je niet of te laat afzegt (ongeacht de reden), wordt er 50 euro bij je in rekening gebracht

+31650600234

©2019 by Vilija.nl. Proudly created with Wix.com