Therapie is een heel persoonlijk proces, het is dus extra belangrijk dat je je op je plek voelt bij de therapeut die je kiest. Na ruim 5 jaar te hebben gestudeerd aan lichaamsgerichte psychotherapie en 2 jaar werken met oefencliënten, ben ik in 2019 begonnen met mijn eigen praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en trainingen.

Binnen mijn praktijk werk ik met mensen in de leeftijd vanaf 24 jaar en ouder. Ik ondersteun mensen in het oplossingen zoeken voor hun fysieke en mentale klachten door mensen uit te nodigen om meer bewust te worden van de natuurlijke lichamelijke reacties en impulsen in verbinding met het grotere verhaal uit verleden en heden. Als ervaringsdeskundige bied ik een brede veld om de diep ingewortelde thema’s zoals verslaving, depressie, seksueel misbruik, incest, geweld te onderzoeken en daarin de nodige heling ervaren. Ik ondersteun mensen in hun persoonlijk onderzoek en groeiproces bij het oplossingen zoeken in de moeilijke tijdens zoals burn-out, scheiding, baan verlies of een relatie crisis. Wat mij vooral aanspreekt is om echt contact met iemand te maken en samen te onderzoeken hoe het komt dat iemand zich uit balans voelt. Ik vind het belangrijk dat de ander de vertrouwen in zijn of haar eigen helende kracht van lichaam een geest leert voelen en hersteld door over te geven aan de therapie en de stappen de nodig zijn om weer in balans te komen.

Ik ben in bezit van de de basis diploma voor Integrated Psychotherapie bij Bodymind Opleidingen en ook de nodige certificaten van mijn specialisatie in seksualiteit waarvoor ik reeks verschillende aanvullende (jaar)trainingen en workshops heb gevolgd (Pelvic release, Polyvagal theorie, Trauma release, Wheel of Consent, Psychoseksuele Ontwikkeling, Seksualiteit in therapeutische relaties). Ik vind het belangrijk om me in mijn vakgebied te blijven ontwikkelen, dus ik volg cursussen en doe mee aan supervisie. Daarnaast neem ik deel aan overleggen met collega’s en zit ik in intervisiegroepen.

Afhankelijk van de problemen van de ander pas ik verschillende werkwijzen toe. Dit kan bijvoorbeeld zowel inzicht gevend als oplossingsgericht zijn. In vaktermen maak ik gebruik van o.a. integratieve psychotherapie, bio-energetica, karakter structuren, bodyreading, ademsessies, bodydrama, gesprekken en ontspanningstechnieken.

Ik geloof er in dat iedereen deel uitmaakt van een grotere geheel waarin de pure kern van de mens en het seksueel wezen zijn onvoorwaardelijk welkom is en daarmee de mogelijkheid bied om eigen kwetsuren te helen en identificaties los te laten. Als iemand met  multiculturele achtergrond help ik mensen op de weg naar hun kern en seksuele aard in zichzelf door te leren bevrijden van de overtuigingen en beperkingen die over de generaties worden doorgegeven via de cultuur, tradities en maatschappelijke normen en waardes.

KvK nummer: 75857588

+31650600234

©2019 by Vilija.nl. Proudly created with Wix.com