top of page
Lichaamsgerichte Therapie

Therapie is een heel persoonlijk proces. Het is dus extra belangrijk dat je je op je plek voelt bij de therapeut die je kiest. Binnen mijn praktijk werk ik met mensen vanaf 24 jaar en ouder.

Afhankelijk van  waar je mee aan de slag wilt, pas ik verschillende werkwijzen toe. Dit kan zowel inzicht gevend als oplossingsgericht zijn. In vaktermen maak ik gebruik van o.a. integratieve psychotherapie, bio-energetica, karakter structuren, bodyreading, ademsessies, bodydrama, gesprekken en ontspanningstechnieken. Hier kun je meer lezen over de methodieken.

Tijdens lichaamsgerichte therapie traject ondersteun ik je in het oplossingen zoeken voor jouw fysieke en mentale klachten door jou uit te nodigen om meer bewust te worden van jouw natuurlijke lichamelijke reacties en impulsen.

Als ervaringsdeskundige bied ik een  breed veld om diep ingewortelde thema’s zoals verslaving, depressie, seksueel misbruik, incest en geweld te onderzoeken en daarin heling te ervaren.

Ik ondersteun mensen in hun persoonlijk onderzoek en groeiproces bij het oplossingen zoeken in moeilijke tijden zoals bij burn-out, scheiding, verlies van baan of een relatie crisis.

  Werkwijze

Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een intakegesprek plaats om klachten en verwachtingen te bespreken en nader kennis te maken. Ik vraag jou om een Intake formulier in te vullen en aantal vragen te beantwoorden om een betere beeld te krijgen van jouw levenssituatie en jouw hulpvraag.

In lichaamsgerichte sessies traject wordt gewerkt met tussentijdsevaluatie. Het begin van de tiende sessie fungeert als evaluatiemoment.

  Tarieven & Praktische informatie

Individuele sessies worden gegeven in mijn praktijk ruimte in Hillegom of online via de Zoom. 

Intake gesprek kost 25 euro en duurt max 1uur

Een sessie kost 85 euro en duurt 1,5 uur

Als je vragen hebt over individuele sessies, kun je me bellen op 06-50600234 of een e-mailbericht sturen naar info@vilija.nl

Wat zeggen anderen?

Met burn-out klachten kwam Wim voor lichaamsgerichte sessies. In deze korte video verteld hij hoe het ervaren heeft.

bottom of page